Per direct beschikbaar

1660 m2 modulaire huisvesting te Leidschendam

Deze modulaire huisvesting is per direct beschikbaar. Op een locatie te Leidschendam. Kavel44 zoekt hiervoor een nieuwe bestemming. In deze tijd waar veel bouwprojecten worden vertraagd een unieke kans om op een voor beide partijen financieel aantrekkelijke manier een hoogwaardig gebouw een tweede bestemming te geven.

Ursem Modulaire Bouwsystemen (UMBS) uit Wognum, is ruim 25 jaar producent van modulaire huisvesting voor de permanente en de semi-permanente markt.

Veel projecten zijn door hen (en worden nog steeds) gerealiseerd op het gebied van o.a.: studentenhuisvesting, hotelaccommodatie, flexwoningen en huisvesting arbeidsmigranten.  

Zo kunnen wij u op dit moment een modulair complex aanbieden dat dienst heeft gedaan als een zorg- kantoorgebouw. Het complex bestaat feitelijk uit 2 gebouwen:

Gebouw A bestaat uit 44 units en is totaal 1660 m2 groot, in één bouwlaag. Het gebouw moet vóór 1 januari 2020 van de huidige locatie zijn verwijderd.

Door zijn uitvoering met o.a. betonvloeren, volledige E- en W-installatie is het bijzonder functioneel geweest en bovendien eenvoudig te herplaatsen op een nieuwe locatie.

Het gebouw heeft zich voor de diverse functies uitstekend bewezen en kan desgewenst worden aangepast aan de locatie en/of specifieke andere wensen. Dit geldt eventueel ook voor de buitengevels voor zover dit wenselijk is en/of afhankelijk is van de nieuwe locatie. De groen aangeslagen Trespa-gevels zijn uitstekend te reinigen, zie proefstuk op diverse foto’s.

Prijzen zijn op aanvraag

Een tweede leven voor een bestaand gebouw is over het algemeen ook financieel aantrekkelijk en de regelgeving speelt daar ook steeds beter op in. Ook uit oogpunt van duurzaam ondernemen is het hergebruik van dergelijk gebouw aan te bevelen.

Het gebouw is op aanvraag te bezichtigen en wij zijn gaarne bereid u verdere informatie te verstrekken.

Bijlagen

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen of bent u geïnteresseerd in een project? Klik hier voor contact of u kunt het onderstaand formulier invullen. Wij helpen u graag verder. U hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Plattegronden

Gebouw A

Bijlagen

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen of bent u geïnteresseerd in een project? Klik hier voor contact of u kunt het onderstaand formulier invullen. Wij helpen u graag verder. U hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Scroll naar top