Uitbreiding en nieuwbouw Incotec Enkhuizen

Projectinfo

Uitbreiding en nieuwbouw van de laboratorium afdeling. 

Al een aantal jaren zijn er bij Incotec aan het Westeinde 107 nieuwbouwplannen voor de afdeling R&D faciliteiten. In 2014 werd besloten dat de oorspronkelijke nieuwbouwplannen niet meer haalbaar waren. Er werd gezocht om op kort termijn naar een alternatieve oplossing voor uitbreiding en nieuwbouw van de laboratorium afdeling. 

Ca. 2500 m2

Kavel44 bood Incotec een bestaand gebouw aan wat uitgebreid werd met ca. 700 m2 extra gebouwen van Wagenbouw. Met ME-2 architecten uit Medemblik werd een totaal plan opgesteld wat uiteindelijk ca. 2500 m2 groot is geworden.

Aandacht voor belangrijke eisen

Begin december volgde de opdracht aan Kavel44 om het modulaire gebouw te gaan plaatsen en kon het gebouw nog net voor de Kerst wind- en waterdicht gemaakt worden. Het gebouw moest aan de hoge laboratorium –eisen voldoen. Daarbij is vooral veel aandacht besteed aan de aan en afvoer van de ventilatie. Op de begane grond zijn de laboratoriumruimtes aangebracht en op de 1e verdieping de kantoren. De oplevering vond plaats op 17 mei.

Wilt u meer informatie ontvangen of bent u geïnteresseerd in een project? Klik hier voor contact of u kunt het onderstaand formulier invullen. Wij helpen u graag verder. U hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Locatie

In samenwerking met

Scroll naar top